Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Elden Ring har nu sålt i över 17 miljoner exemplar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det fortsätter gå bra för Elden Ring, spelet sålde hela 12 miljoner exemplar under första veckan efter släppet den 25:e februari och i juni rapporterades det att den siffran var uppe i 16,6 miljoner. Enligt Bandai Namcos senaste rapport så nådde From Softwares hyllade spel ännu en milstolpe den 30:e september då det sålt i hela 17,5 miljoner ex. Det är förstås noterbart att detta är siffror från september och att det sannolikt gått några fler exemplar sedan dess.

För de som hoppas på mer Elden Ring inom en inte alltför snar framtid så finns det en hel del som pekar på att det kommer att komma DLC så småningom. Inget är bekräftat av From Software eller Bandai Namco, men vi har tidigare skrivit om att databearbetare hittat detaljer i källkoden som i allra högsta grad tyder på att From Software har planer för Elden Ring framöver.

Är du en av de 17,5 miljoner som hittills spelat Elden Ring?

Elden Ring
Många är vi som dött ett oräkneligt antal gånger i The Lands Between nu.

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?

0
Ray tracing i Elden Ring är trasigt

Ray tracing i Elden Ring är trasigt

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Spelare har sedan releasen av From Softwares omtyckta actionrollspel skrikit sig hesa över Ray tracing och med patchen 1.09 har RTX äntligen rullats ut, men ännu en gång...Loading next content