Svenska
Gamereactor
nyheter
EA Sports FC 24

EA Sports FC 24 presterar bättre än FIFA 23

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Electronic Arts FIFA-spel har i åratal varit ett av de mest sålda spelen varje år, och förra årets FIFA 23 visade att världens mest populära fotbollsspel bara fortsatte växa genom att slå rekord med sina 10,3 miljoner spelare den första veckan. Många har undrat om denna tillväxt skulle avstanna efter att FIFA-namnet försvann. Det visade sig nu att det var precis tvärtom.

EA avslöjar i ett pressmeddelande att EA Sports FC 24 hade över 11,3 miljoner spelare första veckan efter den officiella lanseringen den 29 september. Detta innebär såklart att det hade en miljon fler spelare än FIFA 23, och det slutar inte ens där. Den gigantiska utgivaren säger också att EA Sports FC Mobile har över 11,2 miljoner användare, så förvänta dig inte att EA kryper tillbaka till The Fédération Internationale de Football Association och ber om att få tillbaka licensen.

EA Sports FC 24

Relaterade texter

4
EA Sports FC 24Score

EA Sports FC 24

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

EA:s årliga fotbollsföljetong heter inte FIFA längre men trots namnbytet är det på det stora hela fortfarande samma gamla spel...Loading next content