Svenska
Gamereactor
nyheter
EA Sports PGA Tour

EA skapar nytt golfspel baserat på PGA-touren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har gått nästan sex år sedan Electronic Arts släppte ett riktigt golfspel, så man kunde lätt utgå från att de gett upp kampen mot 2K och gänget. Men så är det tydligen inte och 2K Sports köp av HB Studios samt avtalet med Tiger Woods tycks istället ha gett dem blodad tand.

Nu meddelar de nämligen att de har köpt rättigheterna till PGA-touren och arbetar med ett spel som helt enkelt heter EA Sports PGA Tour. Bortsett från det faktum att spelet kommer att använda EA:s berömda Frostbite-motor och naturligtvis låt oss delta i bekanta turneringar samt slå bollar på kända banor, vet vi inte mycket. Det faktum att vi utlovas både fler nyheter och information om lanseringsplanerna om några veckor samt under de kommande månaderna, gör att vi förmodar att spelet är närmare än man skulle kunna tro.

EA Sports PGA Tour

Relaterade texter

0
EA Sports PGA TourScore

EA Sports PGA Tour

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Gamereactors egen sportnörd har satt tänderna i det senaste golfspelet signerat EA... Hur bra är egentligen EA Sports PGA Tour?

0
EA Sports PGA Tour försenas till april

EA Sports PGA Tour försenas till april

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det är bara tre veckor kvar till lanseringen och vi gissar att de flesta av er börjat bli mer och mer förväntansfulla inför premiären av EA Sports PGA Tour och att ingen...

1
Se den första glimten av EA Sports PGA Tour

Se den första glimten av EA Sports PGA Tour

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Electronic Arts har inte sagt ett pip om EA Sports PGA Tour efter att de försenade titeln tills i mars 2023, men vi ska tydligen förvänta oss att få se och höra betydligt...



Loading next content