Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghost of Tsushima

Dyker Ghost of Tsushima upp på Netflix?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Så kan det faktiskt vara. Playstation-relaterade bilder har nämligen hittats dolda i Netflixappen genom datamining. Det rör sig om foton på både Dualsense och Ghost of Tsushima och det spär naturligtvis på den diskussion som redan pågår, att Sony och Netflix kommer att bilda någon form av samarbete kring streamingmedia inom en snar framtid. Med tanke på att Neflix redan har doppat tårna i branschen genom att ha släppt diverse spel baserade på sin egna produkt, Stranger Things så är det inte på något sätt orimligt att tro att de vill ha en bit av den enorma kakan som streaming-branschen numera utgör. Lägg därtill succén som spelbaserade TV-serier har inneburit för streamingjätten, där Castlevania, Resident Evil och The Witcher är några av de senaste.

Dessutom är det inte alls omöjligt att Netflix har sneglat på Sonys tjänst PlayStation Now och insett att båda företagen skulle kunna tjäna stort på att kunna erbjuda fler hushåll en tjänst där både spel och TV kan streamas från samma app, och helt utan hårdvara. Tidigare i år gick Sony också ut och meddelade att de numera supporterar 1080p i Playstation Now, vilket kan tyda på att något stort är i görningen.

I dagsläget är det endast rena spekulationer förstås men det är onekligen mycket som pekar åt ett visst håll just nu.

Skulle du vilja se ett samarbete mellan Sony och Netflix?

Ghost of Tsushima

Relaterade texter

Ghost of TsushimaScore

Ghost of Tsushima

RECENSION. Skrivet av André Wigert

Wigert har tryckt en fräsig rishatt över hjässan och lirat skiten ur den efterlängtade grafikbomben Ghost of Tsushima...



Loading next content