Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Dupreeh gör historia genom att bli det första CS: GO-proffset som tjänar över 2 miljoner dollar i vinster

Den danska e-sportidrottaren leder avgiften som mest prisbelönta CS: GO-proffs.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Medan Dota 2 tar kronan för de största prispotterna i e-sportvärlden, innebär Counter-Strike natur och hur det finns massor av turneringar och evenemang att CS-proffs är några av de mest prisbelönta e-sportproffsen.

För detta ändamål har Peter "Dupreeh" Rasmussen nu gjort historia för att bli den första Counter-Strike Global Offensive professionella att överträffa 2 miljoner dollar i prisvinster. Just nu ligger Dupreeh på 2 164 164,40 dollar i vinster, vilket rapporterar Esports Earnings, vilket placerar honom före danska kollegan Andreas "Xyp9x" Højsleth.

Medan CS: GO Major-kretsen nu är över, finns det fortfarande många turneringar planerade fram till Counter-Strike 2's-lanseringen, vilket innebär att Dupreeh kan fortsätta att lägga till denna siffra under de kommande månaderna.

Counter-Strike: Global Offensive
PGL

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content