Svenska
Gamereactor
nyheter
Dr. Mario World

Dr. Mario World drar in mindre pengar än andra Nintendo-spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Dr. Mario World släpptes tidigare i år till smartphones, och i och med det hade Nintendo återuppväckt en gammal klassiker som dessutom råkar ha Mario i huvudrollen. Man kunde ju misstänka att det därmed praktiskt taget skulle vara en pengamaskin för dem, men icke. Niko Partners-analytikern Daniel Ahmad skriver på Twitter att folk som spelar det håller hårt i slantarna.

Det har först nu tagit sig in på topp 500 när det kommer till inkomstbringande mobilspel i USA, och även om det är många som spelar så gillar användarna inte att spendera. Första månaden drog det in $1 miljon, att jämföra med Fire Emblem Heroes som drog in $67,6 miljoner under sin första månad (motsvarande siffra för Super Mario Run är $30,5 miljoner och för Animal Crossing: Pocket Camp är den $13,6 miljoner).

Vad tror du är orsaken?

HQ
HQ
Dr. Mario World

Relaterade texter

2
Dr. Mario WorldScore

Dr. Mario World

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam har tagit sig an baciller i Nintendos senaste mobilsatsning och recenserat nya Dr. Mario World. Är detta något du bör ladda ner omedelbums?

3
Nintendo stänger ner Dr. Mario World

Nintendo stänger ner Dr. Mario World

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Under 2019 lanserade Nintendo mobilspelet Dr. Mario World, men snart är den mustaschprydda överläkaren dödförklarad och bortkopplad från verkligheten. Nintendo har...Loading next content