Svenska
Gamereactor
nyheter
Dr. Mario World

Dr. Mario World är Nintendos nästa mobilspel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nintendo satsar hårt för att komma åt den stora mobilspelmarknaden. Mario sprang som bekant in på våra smarttelefoner redan 2016 och Animal Crossing: Pocket Camp släpptes året därpå. Som vi nyligen rapporterat kommer Mario Kart Tour sladda in på våra mobiltelefoner till sommaren men Nintendo meddelar nu att de har mer än så i görningen.

Nintendo annonserade via Twitter att även Dr. Mario World kommer till sommaren. Vi behöver alltså endast vänta ett par månader på att få pröva både nästa Mario Kart så väl som det sprillans nya Dr. Mario.

Det känns som ett ganska logiskt val att bjuda oss på ett pusselspel som är otrolig populära samt lättillgängliga tidsfördriv på smartphones. Är du sugen på fler Nintendospel till mobilen?

Dr. Mario World
Kanske inte den rätta medicinen för att bota samhällets växande mobilberoende.

Relaterade texter

2
Dr. Mario WorldScore

Dr. Mario World

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam har tagit sig an baciller i Nintendos senaste mobilsatsning och recenserat nya Dr. Mario World. Är detta något du bör ladda ner omedelbums?

3
Nintendo stänger ner Dr. Mario World

Nintendo stänger ner Dr. Mario World

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Under 2019 lanserade Nintendo mobilspelet Dr. Mario World, men snart är den mustaschprydda överläkaren dödförklarad och bortkopplad från verkligheten. Nintendo har...Loading next content