Svenska
Gamereactor
nyheter
Divinity: Original Sin II

Divinity: Original Sin the Board Game krossar Kickstarter-målen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som vi tidigare rapporterat filar Larian Studios just nu på ett brädspel som baseras på Divinity: Original Sin-serien. Det finansieras via Kickstarter och redan efter några timmar stod det klart att spelet skulle bli av, och vi skrev att det nu handlar "mer om hur många delmål som kan uppnås".

Så hur har det gått sedan dess då? Jomen skitbra, tydligen. För nu meddelar Larian Studios att alla delmål är uppnådda efter att 10 377 004 kronor samlats in, där 1 520 092 var det ursprungliga målet. Och än är det tio dagar kvar. Alla delmål är nu uppnådda så det är ett extremt välfyllt spel du får för pengarna - och nu ska teamet slå sina kloka huvuden ihop för att komma på vad de kan lägga till ytterligare för samma pengar.

Det sista delmålet som låstes upp var Slane, som du hittar bild på nedan, men mer är alltså på gång. Passa på att slå till och du vill ha ett till synes djupt och våldsamt snyggt brädspel med kopiöst mycket innehåll för en tämligen överkomlig penning.

Divinity: Original Sin II

Relaterade texter

Divinity: Original Sin IIScore

Divinity: Original Sin II

RECENSION. Skrivet av Lisa Dahlgren

Divinity: Original Sin II har äntligen nått butikerna och Lisa har konstaterat att uppföljaren är ett av tidernas bästa rollspel...Loading next content