Svenska
Gamereactor
artiklar

Disney+: Detta kan du titta på i november 2022

Vi närmare oss julen med stormstgeg och det är få som slår Disney på fingrarna på detta område, något som också märks när vi summerar månadens utbud...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Precis som vi nyligen gjorde med Netflix fortsätter vi idag vårt arbete med att informera dig om de mest spännande och intressanta filmerna och serierna som kommer att dyka upp på Disney+ under november månad.

TV-serier

Gordon Ramsay: Uncharted Showdown - November 9

Save our Squad with David Beckham - November 9
David Beckham is back where he belongs, in East London. He is there to help the league that started everything for him, and will assist Westward Boys to reach success. Unfortunately, these guys haven't won a single match yet, so it'll be quite the challenge, even for one of Britain's best footballers of all time.

Detta är en annons:
Disney+: Detta kan du titta på i november 2022

Zootopia+ - November 9

Family Guy S21 - November 16

Detta är en annons:

Santa Clauses - November 16

Disney+: Detta kan du titta på i november 2022

Andor: Episode 12 - November 23
Den bäst ansedda Star Wars-serien hittills från Disney avslutar sin första säsong den 23 november, då vi förmodligen kommer lämnas med en otäck cliffhanger som förberedelse för den redan bekräftade andra säsongen, som också blir den sista och avslutas i början av filmen Rogue One.

Mickey Mousekersize - November 18

Legacy: The True Story of The LA Lakers - November 23

Buried Secrets of WWII - November 30

The Patient - November 30
Vi vet att Steve Carell kan vara riktigt rolig, men kan han också bära en psykologisk thriller? Det får vi svar på i The Patient där han spelar en terapeut som måste hjälpa en psykotisk person undertrycka sin vilja att döda.

HQ

Willow - November 30
Snart släpps en uppföljare till George Lucas fantasyäventyr "Willow" från 1988. Trollkarlen Nelwyn återvänder flera år efter att ha räddat den lilla kejsarinnan Elora Danan för att leda en grupp tveksamma hjältar på ett otroligt uppdrag i en fantasivärld där Warwick Davis själv återvänder som huvudpersonen Willow.

Movies

Mary Poppins Returns Sing-Along - November 11

Phineas and Ferb: Mission Marvel - November 11

Disenchanted - November 18

Disney+: Detta kan du titta på i november 2022

Mickey: The Story of a Mouse - November 18
Även om du såklart känner till Musse Pigg, är det förmodligen mycket du inte vet om honom. Det är där den här dokumentären kommer till nytta eftersom den lär dig allt du behöver veta om den kanske största popkulturella ikonen genom tiderna.

HQ

The Guardians of the Galaxy: Holiday Special - November 25
Guardians of the Galaxy är tillbaka med en tredje film nästa år, men vi kommer faktiskt få träffa gänget redan den här månaden i James Gunns kommande Holiday Special. Det är faktiskt inte heller bara en rolig spinoff, eftersom den anses dela kontinuitet med filmerna. Kort sagt bör du inte missa den här!

Disney+: Detta kan du titta på i november 2022

Mickey Saves Christmas - November 28
Äldre Disney-fans saknar kanske de gamla stop-motion-filmerna, och därför är vi glada att kunna berätta att Disney har något i beredskap för er alla. Mickey Saves Christmas är just en stop-motion-film, till synes fullproppad med den Disney-julmagi vi alla älskar.



Loading next content