Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Diablo IV

Diablo IV får ny utrustning, fiender och förmåner när säsong ett startar om två veckor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Blizzard fokuserade mycket på endgame-innehåll inför lanseringen av Diablo IV, så vi visste att utvecklarna redan förberett massor av innehåll som skulle komma efter lanseringen. Men även med det sagt låter den första säsongen av spelet väldigt imponerande.

Under gårdagskvällen vi vi information om i stort sett allt som kommer till Diablo IV när Season of the Malignant startar med en massiv uppdatering klockan 19:00 den 20 juli. Allt börjar när ett nytt hot plötsligt dyker upp i Sanctuary. Malignant Monsters måste stoppas, och vi är uppenbarligen de som är bäst lämpade för det. Cormond, en före detta präst i Cathedral of Light, vet hur, och levererar till och med de goda nyheterna att vi kan dra nytta av dessa nya fiender genom att använda dessa monsters hjärtan för att bli starkare... så länge vi är redo för en utmaning.

Att interagera med dessa hjärtan startar nämligen en ritual som återuppväcker en ännu starkare version av fienden. Det är först efter att ha besegrat dessa som vi får en användbar version av Malignant Heart, vilket kallas Caged Heart, och kan sättas in i smycken. Detta ger oss inte bara de vanliga fördelarna, utan unika specialfördelar. Faktum är att det bara finns 32 Malignant Hearts i fyra kategorier, och ett av de visade exemplen gjorde brutala elektriskt laddade attacker.

Ett av de bästa sätten att få dessa hjärtan är att gå in i så kallade Malignant Tunnels. Dessa nya dungeons är fyllda med nya monster, inklusive den nya bossen: Varshan the Consumed. Att besegra honom, slutföra uppgifter och liknande kommer också att belöna oss med större mängd Favor, de saker som får oss att utvecklas genom det tidigare beskrivna Battle Pass. Det finns också en chans att de släpper ett av de sex nya unika föremålen eller sju legendariska aspekterna. Kombinera dessa med de 32 nya Malignant Hearts-bonusarna, så låter det som att vår nya säsongskaraktär kan bli väldigt annorlunda från den eller de karaktärer vi använde i grundkampanjen.

HQ
Diablo IV
Diablo IV

Relaterade texter

Diablo IVScore

Diablo IV

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har hittat skatter, dränkt ruiner i blod och jagat Sanctuarys skapare i denna intensiva och uppslukande uppföljare...Loading next content