Svenska
Gamereactor
lifestyle
Diablo IV

Diablo dyker upp på Milan Fashion Week

Spelet har varit i fokus för en ny linje av modeföretaget Han Kjøbenhavn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Även om vi har sett några konstiga och underbara partnerskap och samarbeten genom åren, förväntade vi oss verkligen inte att se Diablo lysa upp landningsbanorna på Milan Fashion Week.

Blizzard samarbetade med modemärket Han Kjøbenhavn för att skapa en serie kläder som har visats upp vid det årliga modeevenemanget, och som var och en är avsedda att återspegla och inspireras av den dystra världen Sanctuary.

Den kaliforniska utvecklaren har delat en titt på kläderna, som du kan se i tweeten nedan, och när det gäller hur kläderna kom till, grundare och konstnärlig ledare på Han Kjøbenhavn, Jannik Wikkelsø Davidsen har nyligen pratat med NME om kläderna.

Detta är en annons:

"Konflikt är ett viktigt ord - inga känslor finns utan konflikt. För mig är mörker skönhet. Hur balanserar du dessa två saker? Det genererar en [helt] ny känsla. Det vi skapar har mycket volym och språk i plaggen vi jobbar med, så i den meningen försöker jag spegla resan inom Diablo såväl som min egen resa."

Davidsen, som uppger att han brukade spela Diablo "back in the day", har också avslöjat att detta samarbete med Blizzard kommer att inkludera kläder som fans faktiskt kan bära, men att dessa kommer att komma i framtiden.

Diablo IV
Detta är en annons:

Relaterade texter

Diablo IVScore

Diablo IV

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har hittat skatter, dränkt ruiner i blod och jagat Sanctuarys skapare i denna intensiva och uppslukande uppföljare...



Loading next content