Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

Dev1ce signerar om med Astralis

Fram till slutet av 2026.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den danska e-sportorganisationen Astralis har meddelat att den har nått ett förlängningsavtal med Counter-Strike professionella, Nicolai "dev1ce" Reedtz. Affären kommer att se dev1ce knuten till Astralis fram till slutet av 2026, vilket innebär att det är en treårig kontraktsförlängning.

"Jag har sagt det förut, men Astralis är mitt team, och jag kommer att göra allt för att få oss tillbaka dit jag känner att vi hör hemma", säger dev1ce. – Det händer mycket i CS-världen just nu, men för mig handlar det om att vi tänker långsiktigt och fortsätter det vi påbörjat. Därför är jag extra glad över förlängningen, som visar hur mycket båda parter verkligen vill det här.

Detta kommer också strax efter att Astralis låste in Benjamin "blameF" Bremer fram till slutet av 2025, vilket innebär att dess Counter-Strike-lag nu har några fast engagerade spelare eftersom det ser ut att påverka världen av Counter-Strike 2 e-sport.

Counter-Strike 2

Relaterade texter

5
Counter-Strike 2Score

Counter-Strike 2

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har fortsatt att desarmera bomber, räddat gisslan och köpt hutlösa mängder vapen i denna uppföljare till det klassiska Counter-Strike...Loading next content