Svenska
Gamereactor
nyheter
The Super Mario Bros. Movie

Detta händer om du ringer Marios egen VVS-firma

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Gårdagens Super Bowl-reklam bjöd på mycket innehåll för kommande filmer, spel och annat, och en av de mest hyllade är klippet för The Super Mario Bros Movie, vilket vi rapporterade om. Den korta videon innehåller en mycket meta-betonad VVS-reklam för brödernas företag, och avslutas med både ett nummer och en webbplats som påstås vara kopplade till Super Mario Bros Plumbing.

Självklart har folk provat att ringa numret, och om du gör det kan du höra Charlie Days tolkning av Luigi, som tyvärr inte sitter vid telefonen dygnet runt och väntar på att få prata med fansen. Han har dock lämnat ett röstbrevlådemeddelande som berättar allt du behöver veta om Super Mario Bros plumbing.

GetMadz på Twitter har lagt upp klippet så du kan få lyssna på det utan att ringa utrikessamtal till USA. Små detaljer som denna har bidragit till att göra många fans extra förväntansfulla inför The Super Mario Bros Movie-premiären den 7 april 2023.

The Super Mario Bros. Movie

Relaterade texter

0
Nu kan du streama Super Mario Bros-filmen

Nu kan du streama Super Mario Bros-filmen

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Efter att ha krossat så gott som alla tänkbara rekord på biograferna har rörmokarefebern även nått streamingtjänsterna, och från och med idag går det alltså att titta på...



Loading next content