Svenska
Gamereactor
nyheter
MultiVersus

Det tar minst 38 timmar att låsa upp en karaktär i MultiVersus

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

MultiVersus släpptes i en öppen beta förra året, men drogs sedan tillbaka och tillbringade lite mer än ett år under utveckling hos Player First Games. Nu är spelet ute och har redan fått en hel del kritik, både för att det saknar funktioner jämfört med beta, men framför allt för att det är ganska snålt när det gäller upplåsning av nya karaktärer.

Flera gamers har försökt klocka hur lång tid det tar att låsa upp spelets egen valuta, och tydligen tar det mellan 38 och 66 timmar att låsa upp en ny karaktär. 38 timmar verkar gälla de billigaste, medan exempelvis Joker har introducerats till ett högre pris.

Naturligtvis finns det också de som försvarar spelet och påpekar att upplåsning av karaktärer måste vara på detta vis för att utvecklaren och utgivaren ska ha några intäkter.

HQ
MultiVersus
38 timmar räcker ingenstans om du är sugen på Joker.

Relaterade texter

MultiVersusScore

MultiVersus

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter ett års frånvaro sedan den hyllade betan togs ned är MultiVersus nu tillbaka igen och vi har kollat in om det nu känns som ett komplett spel...

MultiVersus - betaScore

MultiVersus - beta

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Shaggy, Superman, Arya Stark och Lebron James har alla slängts in i ett och samma fightingspel och vi har satt betyg...

Såhär fungerar Agent Smith i MultiVersus

Såhär fungerar Agent Smith i MultiVersus

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

En stor grej med MultiVersus är att Warner Bros och utvecklaren Player First Games kontinuerligt lägger till nya karaktärer från en rad olika spännande filmer, TV-serier,...Loading next content