Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars Jedi: Fallen Order

Det finns ett Star Wars Jedi: Fallen Order-påskägg i Uslingarna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du sett det senaste avsnittet av Uslingarna på Disney+, som heter Ärr från Striden (om inte, så kommer det att bli mycket milda spoilers nu), vet du att huvudpersonerna reser till Bracca av olika anledningar. Om detta låter bekant är det för att du började på den här planeten i Star Wars Jedi: Fallen Order, då du spelade som Cal Kestis.

Denna värld var utformad som en träningsnivå och introducerade dig till spelkontrollen samt de gula markörerna som indikerade vart du skulle gå härnäst. Allt detta är ordentligt inkluderat i den här episoden, till den grad att karaktärerna också måste klättra upp i ett rep, precis som Kestis gjorde vid flera tillfällen, och detta rep har naturligtvis samma gula färg som i spelet.

Om du har sett Star Wars Rebels tidigare vet du redan att skaparen Dave Filoni är känd för just den här typen av påskägg, som binder samman Star Wars-universumet med även mer obskyra referenser. Vi antar att många kommer att missa den här lilla detaljen, men vi tycker verkligen att den förtjänar att uppmärksammas eftersom den visar på mycket kärlek och kunskap om Star Wars från producenterna.

Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order

Relaterade texter

Star Wars Jedi: Fallen OrderScore

Star Wars Jedi: Fallen Order

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att Respawn kan skapa intressanta världar och bjuda på förstklassig scifi-action visste vi, men hur bra är de på att förvalta Star Wars-universumet? Jonas Mäki har recenserat Star Wars Jedi: Fallen Order...

1
EA: Inget nytt Star Wars på EA Play

EA: Inget nytt Star Wars på EA Play

NYHET. Skrivet av Olof Westerberg

Som redaktör Mäki trendspanade för en dryg månad sedan, har det blivit vanligt att utvecklare och utgivare dämpar förväntningar inför presskonferenser för att inte göra...



Loading next content