Svenska
Gamereactor
nyheter
Cyberpunk 2077

Det blir mer innehåll i Cyberpunk 2077 och en ny Phantom Liberty-trailer har visats upp

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

CD Projekt Red fortsätter att visa upp innehåll från kommande expansionen Phantom Liberty. På Gamescom fick vi ta del av ännu en trailer som visade lite mer av gameplay och en del nya ställen runt om i Night City men den stora nyheten var inte expansionen utan allt nytt som kommer att adderas till grundspelet. Yuliia, speldesigner hos CDPR bekräftade på eventet att det blir ett Cyberpunk 2077 version 2.0 och att mängder av innehåll kommer att läggas till. Tyvärr fick vi inte veta exakt vad som endast kommer att ingå i expansionen och vad som blir en del av uppdateringen men en kvalificerad gissning är väl att nya uppdrag och geografiska områden är Phantom Liberty och förändringar i gameplay, strider och AI samt nya vapen och kläder är för båda. Enligt Yuliia kommer alltså mycket av det som syns i den nya trailern att komma gratis även till Cyberpunk 2077.

Några av nyheterna; nya distrikt, färska uppdrag, fordonsstrider, uppdaterat polissystem, en förbättrad AI, dynamiska event och uppdrag, nya förmågor och ett uppgraderat färdighetsträd, hundratals nya föremål.

Den 26:e september kommer Phantom Liberty att släppas och uppdateringen för PC och konsoler skall vara tillgänglig någon gång under september månad.

HQ
Cyberpunk 2077

Relaterade texterLoading next content