Svenska
Gamereactor
nyheter
Destiny 2: The Final Shape

Destiny 2: The Final Shape försenat till juni nästa år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

2023 är en kandidat till att vara ett av de bästa spelåren någonsin när det gäller antalet släppta titlar, men det har tyvärr även varit tungt för många utvecklare med väldigt mycket uppsägningar. Igår kväll kunde vi berätta om ännu en Sony-studio som påverkats, nämligen Bungie (tidigare har även Visual Arts Group och Media Molecule fått säga upp personal, samt att det ryktas att även Naughty Dog haft uppsägningar).

Som vi skrev leder detta till att Marathon försenats internt från 2024 till 2025, men det är tydligen inte enda Bungie-projektet som påverkas. Bloombergs källor säger nämligen att Destiny 2: The Final Shape också skjuts upp som en konsekvens, från den 27 februari 2024 till juni 2024.

Det är för övrigt värt att notera att detta är ytterligare ett exempel på uppsägningar som sker precis innan vi går in i en ny månad, vilket innebär att arbetsgivaren inte behöver betala försäkringar och liknande följande månad. Vi håller tummarna för att alla klarar sig väl.

Destiny 2: The Final Shape
Destiny 2 får sin fortsättning först till sommaren.

Relaterade texter

2
Destiny 2-nyckelperson lämnar Bungie

Destiny 2-nyckelperson lämnar Bungie

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Bungie har det riktigt tufft just nu. Runt 100 anställda fick sparken för någon månad sedan, moralen bland medarbetarna är oroväckande låg och ledningen försöker hindra...Loading next content