Svenska
Gamereactor
lifestyle
Bloodborne

Denna Bloodborne kläd- och accessoarkollektion är full av mörk charm

Det inkluderar stövlar, handskar och ett fickur.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Även om Sony inte verkar bry sig så mycket om att göra fler Bloodborne just nu, är kulturen och intresset kring spelet fortfarande högt, vilket utan tvekan är anledningen till att Super Groupies har skapat denna samling av klädesplagg och accessoarer baserade på spelet.

Kollektionen innehåller bland annat ett par stövlar, ett par handskar och ett mycket snyggt fickur.

På tal om det senare först, på webbplatsen för samlingen (efter översättning) står det att det är ett "fickur parat med katedralens gigantiska stjärnklocka, som kommer att vägleda och avslöja hemligheter för observatören." Även om detaljerna för klockan ännu inte har avslöjats, verkar det vara en mycket invecklad och detaljerad klocka, En gjord av antikt guld och en avtagbar kedja.

Stövlarna å andra sidan är inspirerade av jägarnas dräkter i spelet och sägs "ge en stabil defensiv effekt mot de omänskliga bestarna som vrider sig i Yharnam." De har avtagbara bältesdelar, en dragkedja i sidan och en innersula översållad med Karel-bokstäver.

Detta är en annons:

Handskarna är gjorda för att gå hand i hand med stövlarna, med präglade Karelbokstäver och sägs vara "bevis på att man är berusad av blod".

Kollektionen kommer att lanseras i höst, i mitten av september för stövlarna och handskarna och oktober för klockan, och på grund av att detta är en japansk tillverkare är priserna i yen (25 300 för stövlarna, 13 200 för handskarna och 26 400 för klockan), men de erbjuder global frakt så du borde kunna ta tag i något oavsett var du bor.

Bloodborne
Detta är en annons:

Relaterade texter

Bloodborne: The Old HuntersScore

Bloodborne: The Old Hunters

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

Den ädla jakten på bestar fortsätter i den enda planerade Bloodborne-expansionen The Old Hunters. Oliver Thulin har besökt mardrömmen och återvänt med livet i behåll...

BloodborneScore

Bloodborne

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Gamereactors chefredaktör har sågat sönder enorma dödsgrisar, hackat brinnande skräcködlor i anklarna med sågtandade stridssvärd samt dött 400 000 gångerLoading next content