Svenska
Gamereactor
nyheter
Diablo IV

Den svåraste bossen i Diablo IV har redan besegrats

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Diablo IV har inte varit ute ens en vecka ännu, det var den 6:e juni Blizzards hett efterlängtade uppföljare släpptes till fina recensioner men redan nu har en spelare spöat på spelets allra svåraste boss Lilith. Något han också lyckades göra i hardcore-läget, vilket förstås gör det än mer imponerande.

Det är en kille på Twitch som kort och gott kallar sig Ben_ som lyckats med bedriften, han gjorde det med sin Barbarian och använde bland annat attacken "Spinnywinny" för att kämpa ner Lilith. The Echo of Lilith är inte en obligatorisk boss som tur är så du behöver inte besegra henne för att klara av huvudkampanjen utan hon kan nås först när man klarat av denna om man så önskar. I den formen är dessutom Lilith avsevärt starkare än den version man råkar på tidigare i spelet och som om det inte vore nog så aktiveras även "permadeath" i hardcore-läget, vilket innebär att om du dör i bossfighten, vilket innebär att din karaktär då är borta för alltid. Den faktorn gör det hela än mer imponerande.

Har du klarat Diablo IV ännu?

Diablo IV

Relaterade texter

Diablo IVScore

Diablo IV

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har hittat skatter, dränkt ruiner i blod och jagat Sanctuarys skapare i denna intensiva och uppslukande uppföljare...Loading next content