Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Warzone

Den sista Call of Duty: Warzone-uppdateringen har nu släppts

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om cirka sex veckor kommer Activision att lansera den uppdaterade versionen av Call of Duty: Warzone, som helt enkelt heter Call of Duty: Warzone 2.0. Den bjuder på en ny värld och en mer taktisk spelstil som mer motsvarar det som erbjuds i multiplayer-läget i Call of Duty: Modern Warfare II.

Men... vi visste ju redan allt detta, så anledningen till att vi pratar om Warzone idag är att spelet nu har fått sin sista uppdatering innan det blir dags för Warzone 2.0. Den heter Season Five: Last Stand - Mid-Season Patch och tillför ett gäng av fansens favoritspellägen, inklusive debuten av Mini-Royale i Caldera.

Det erbjuds också Warzone Stories Calling Cards att tjäna för att fira BR:s historia, och likaså har vissa förbättringar av gameplay och livskvalitet gjorts, som att minska kostnaden för loadoutdrops. Sedan har förstås olika vapen och perks ombalanserats, och du kan hitta all den informationen i länken ovan.

Call of Duty: Warzone

Relaterade texter

Call of Duty: WarzoneScore

Call of Duty: Warzone

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan släpptes äntligen ett Call of Duty-spel helt dedikerat till battle royale, av 'free to play'-modell. Vi har kollat in om det har vad som krävs för att konkurrera med Fortnite och Apex Legends

Jag hatar Call of Duty: Warzone

Jag hatar Call of Duty: Warzone

ARTIKEL. Skrivet av Lukas Wallander

Tidigare delar ur denna artikelserie: Jag hatar The Last of Us: Part II Jag hatar It Takes Two Jag hatar Death Stranding Jag hatar Call of Duty: Vanguard <a...Loading next content