Svenska
Gamereactor
nyheter
Stalker 2: Heart of Chornobyl

Den nya trailern för Stalker 2 marknadsför energidryck

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den Ukrainska studion GSC Game World som står bakom utvecklingen av Stalker och dess kommande uppföljare Stalker 2, har av förklarliga skäl inte gjort mycket väsen av sig på sistone. Om inte den ryska invasionen vore nog så utsattes de även för en hackerattack tidigare i år vilket förstås försvårar arbetet markant.

Nu har det dock dykt upp nya livstecken från Stalker 2 som fått en 12 sekunder lång ny trailer som märkligt nog marknadsför en annan ukrainsk produkt, snarare än spelet det faktiskt är kopplat till. I trailern syns nämligen en burk energidryck av märket Non Stop som öppnas av spelets huvudkaraktär varpå innehållet sveps och skänker konsumenten en energikick som förmodligen räcker hela vägen fram till Yanov/Yaniv-tågstationen som verkar vara slutmålet.

Både platsen och energidrycken är troligtvis bekant för fans av seriens första del då båda gjorde framträdanden i Stalker (1) och nu ser det ju ut som att det blir mer av både tågstationen och enerskidrycken även i uppföljaren. Stalker 2 är planerat att släppas någon gång i år.

Ser du fram emot lite svalkande energidrycker i Stalker 2?

Stalker 2: Heart of Chornobyl

Relaterade texter



Loading next content