Svenska
Gamereactor
lifestyle
Elden Ring

Den här Malenia-protesen i naturlig storlek gör mig redo att hugga av mig armen

Det är 37,5 tum polyresin som tyvärr inte kan fungera som ersättning för din egen arm.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som en av de svåraste bossarna i hela spelvärlden minns vi alla den gången då vi mötte Malenia. Hon hade aldrig upplevt nederlag innan vår Tarnished klev fram till henne, och om du inte är en absolut spelgud tog det ett tag innan hon lärde sig vad det innebär att förlora.

För att föreviga Malenia har folket på PureArts skapat en massiv 37,5 tums kopia av hennes arm. Tydligen är detta i naturlig storlek, vilket är vettigt med tanke på att Malenia i spelet kommer att torna upp sig över spelarkaraktären. Inte lika mycket som vissa chefer gör, men ändå tillräckligt för att se till att hon har den extra räckvidden för att göra henne ännu svårare.

Du kan förbeställa armen nu, och den levereras med antingen en metallbas eller väggfäste som visningsalternativ. Det finns många detaljer i den här modellen, och den har ett medföljande pris på $389, till och med mer än Messemer the Impaler-statyn som kommer med Shadow of the Erdtree Collector's edition.

Elden Ring
Detta är en annons:

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?Loading next content