Svenska
Gamereactor
nyheter
Destiny

Demoversion av Destiny finns nu på alla plattformar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under kvällen lanserade Bungie, utvecklaren Halo och Destiny, en demoversion av sistnämnda på alla tillgängliga plattformar. De refererar själva testversionerna till Xbox 360 och Playstation 3 som Destiny Demo vilket kommer sluka 6 GB hårddiskutrymme från din konsol. Testversionerna till Xbox One och Playstation 4 kallas i sin tur för Destiny Trial och kräver 20 GB lagringsutrymme. Dessvärre har ingen av versionerna stöd för installation på externa hårddiskar.

"Ett smakprov på alla karaktärer och deras uppgraderingssystem samt olika historieknutna uppdrag med samarbetsläge och andra sociala aktiviteter" är vad som erbjuds enligt en FAQ på Bungies hemsida. När du är färdig med testversionen får du även möjligheten att föra över din karaktär till den fullskaliga versionen av spelet - om du nu väljer att köpa det - och i vanlig ordning är det endast överföring inom samma konsolfamilj som gäller.

Nu har du alltså ingen ursäkt att avstå från att prova Bungies senaste alster. Men, om du ändå känner dig osäker kanske vår recension kan få dig att fatta ett beslut. Glöm inte heller att Bungie tidigare i veckan lanserade uppdatering 1.0.3 till spelet som möjliggör röstkommunikation i flerspelarmatcher med främlingar samt ny utrustning att samla ihop. Helfestligt.

Tack till Polygon.

Destiny

Relaterade texter

9
Destiny: Rise of IronScore

Destiny: Rise of Iron

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Redaktionens Destiny-proffs har mumsat på den senaste expansionen dygnet runt sedan det släpptes och satt betyg...

0
Inga fler uppdateringar till Destiny

Inga fler uppdateringar till Destiny

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Bungie har inte hymlat med att tillägget Age of Triumph skulle bli den sista stora uppdateringen till Destiny, och nu har de definitivt slagit fast detta på sin hemsida...

3
Funko utannonserar Destiny-kollektion

Funko utannonserar Destiny-kollektion

NYHET. Skrivet av Lisa Dahlgren

Ännu en spelserie hakar på figur-trenden med Funko. Den här gången är det Destiny-karaktärer som får helt andra proportioner och stängs in i små lådor för att sedan...



Loading next content