Svenska
Gamereactor
nyheter
Dead Island 2

Dead Island erbjuder annorlunda begravningsförsäkringar

Dambuster Studios och THQ Nordic har slagit sig samman med försäkringsbolaget DeadHappy för att erbjuda zombiegarantier...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Teamet bakom Dead Island 2 (ni har väl förresten läst vår recension)har gått samman med det brittiska försäkringsbolaget DeadHappy för att erbjuda verkliga begravningsförsäkringar i syfte att marknadsföra det nya actionspelet. Upplägget kallas Deathwish och gör det möjligt för dig att bli avtackad med en begravningsvaka olik alla andra.

I pressmeddelandet om samarbetet kan vi läsa:

"Send your mates to the real LA for a zombie cocktail fuelled party before it goes to hell! A wake to end all wakes, in your honour. This Deathwish will also cover your funeral expenses so there are no un-wanted comebacks! After all, we should all die responsibly."

Detta Deathwish-paket finns nu tillgängligt för 8000 pund (runt 105 000 kronor) utöver det upplägg som abonnenterna väljer, och det slås även fast att även om detta är ett allvarligt menat erbjudande, så kan DeadHappy inte juridiskt sett tvinga någon att närvara vid din likvaka.

Detta är bara ett av många bisarra alternativ efter livet som DeadHappy erbjuder, eftersom företaget också har möjligheter att få din aska förvandlad till en diamant, få någon betald för att ta ut soporna, betala av ett lån med hjälp av livförsäkringsmedel och till och med få aska skickad ut i rymden.

Vad gillar du marknadsföringskampanjer som dessa; Piggt och kul - eller mest osmakligt?

HQ
Dead Island 2

Relaterade texter

8
Dead Island 2Score

Dead Island 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter orimligt lång väntan och en definition av begreppet utvecklingshelvete är det nu äntligen dags att få spela Dead Island 2, har det varit väntan värt?



Loading next content