Svenska
Gamereactor
nyheter
Days Gone

Days Gone-utvecklaren bekräftas arbeta på ny serie

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har under de senaste månaderna uppmärksammats hur Bend Studio ville göra en uppföljare till Days Gone, vilket Sony dock inte tillät, varpå de fick andra uppgifter som att hjälpa Naughty Dog. Efter tunga avhopp pitchade studion en annan idé för Sony som fick grönt ljus, och som de nu arbetar på. Nu avslöjar Hermen Hulst, Playstation Studios-chef, via Playstation-bloggen lite om vad det är för typ av spel de arbetar på:

"And you know, Bend Studio is working on a very exciting new IP that they're very, very passionate about. They're building on the deep open-world systems that they developed with Days Gone. So I'm really happy for Bend Studio,"

Kort sagt är det ett spel i en öppen värld som väntar i en ny spelserie. När detta visas upp återstår att se, men med tanke på hur bra Days Gone var, finns all anledning att hålla utkik efter detta.

Days Gone

Relaterade texter

Days Gone (PC)Score

Days Gone (PC)

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Skrivbordsgeneralen Patrik har bytt ut legionerna, hästarna och kartorna för att avnjuta apokalypsen med sin skinnväst, hagelbrakare och motorcyklar PC-versionen av Days Gone...

Days GoneScore

Days Gone

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Sonys storsatsning handlar om broderlig kärlek, zombies och motorcyklar. Kim har puttrat omkring i ett postapokalyptiskt Oregon i ständig jakt på bensin...Loading next content