Svenska
Gamereactor
nyheter
Starfield

Datumet då Starfield kan börja förladdas tycks ha läckt ut

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är nu lite mindre än en månad kvar tills Starfield äntligen släpps men det ser ut som att det kan börja förladdas betydligt tidigare än så om informationen från Amazons produktsida stämmer. Där finns en Xbox Series X-bundle med Starfield där det står att Starfield kan börja förladdas redan den 9:e augusti. Vilket är nästan en hel månad innan det ska släppas den 6:e september, bokar man premiumversionen kan man dock börja spela redan den 1:a september.

Nämnvärt är dock att Starfield ännu inte nått guldstatus, men detta bör ju rimligtvis ske väldigt snart med tanke på det nu börjar närma sig rejält. 6:e september ska det som sagt vara dags, det kommer till Xbox Series S/X och PC, har du Xbox Game Pass kan du spela det från dag ett. Se bara till att du har 125 GB ledigt på hårddisken då det är ett stort spel.

Starfield
Det verkar som att vi kommer kunna börja förladda Starfield redan denna vecka.

Relaterade texter

StarfieldScore

Starfield

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att få utforska rymden i Bethesdas första helt nya spelserie på över 25 år. Vi kollar in om rymdäventyret håller vad det lovar...Loading next content