Svenska
Gamereactor
nyheter
Crash Team Racing Nitro-Fueled

Crash Team Racing Nitro-Fueled får stor uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Activision och Beenox har meddelat att en stor uppdatering är på väg till Crash Team Racing Nitro-Fueled, och den kommer redan på onsdag. Med uppdateringen kommer en fix på ett problem där Playstation 4-spelares sparfiler kan försvinna samt starten av Nitro Tour Grand Prix.

De Playstation 4-spelare som spelat extra mycket Time Trial kan vara i farozonen att få sina sparfiler raderade. Detta beror enligt Activision på att datan för tidsspökena kan bli för stor i Time Trial. Detta gäller endast spelare på Playstation 4 och för att vara på den säkra sidan skriver de att de "rekommenderar att PS4-spelare undviker att spela Time Trials". Onsdagens uppdatering ska föra med sig en fix på detta problem. Som en ursäkt ges det ut en 2 500 Wumpa Coin-gåva. Denna ges till spelare på alla platformar som spelar Crash Team Racing Nitro-Fueled och är ansluten till internet. Detta startar denna helg fram till 4:e juli. Det du behöver göra är att köra ett race och sedan gå till ditt Pit Stop.

I uppdateringen introduceras också The Nitro Tour Grand Prix. Här kan du tjäna Nitro Points och låsa upp nya karts, skins, stickers med mer genom att klara olika uppdrag. Den nya karaktären Tawna kan låsas upp genom att tjäna Nitro Points och klara av dessa uppdrag. Men det gäller att snabba på, för när denna Grand Prix-säsong är slut kan du inte längre låsa upp Tawna och de diverse sakerna med Grand Prix-utmaningar. Du får i så fall istället vänta tills de kanske dyker upp i Pit Stop.

Om du vill se alla saker som uppdateras kan du kolla in dem HÄR på Activisions blogg.

Crash Team Racing Nitro-Fueled
Uppdatering kommer inrullandes.

Relaterade texter

Crash Team Racing Nitro-FueledScore

Crash Team Racing Nitro-Fueled

RECENSION. Skrivet av Johan Jolin

Kart-genren är hetare än någonsin. Mario Kart 8 Deluxe hemsöker än idag försäljningstopplistor, Sonic fick sin egen racing-upplevelse nyligen och nu har Crash och gänget även gett sig ut i tävlingsspåret. Lyckas de köra om sina konkurrenter?Loading next content