Svenska
Gamereactor
nyheter
Crash Team Racing Nitro-Fueled

Crash Team Racing har veckolång provperiod på Switch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Har du hunnit tröttna på Mario Kart 8 Deluxe? Har ditt föredömligt lilla sällskap på nyår lite för lite att göra? Ingen fara! Från och med förmiddagen den 30e december till den 6e januari är Crash Team Racing: Nitro Fueled gratis att testa på Nintendo Switch.

Dessa gratis provperioder hör definitivt till ovanligheterna på Nintendos konsoler, så det tackar vi såklart för. Haken är att du behöver ett online-medlemskap på Switch för att ta del av spelet, men å andra sidan är hela godbiten tillgänglig utan några som helst begränsningar.

Vi gav spelet en åtta i betyg när det släpptes förra året, så varför inte ta en titt på det unikt välutbyggda singleplayerläget, multiplayerläget, eller de något mer kritiserade mikrotransaktionerna som lades till ett par veckor efter release?

Crash Team Racing Nitro-FueledCrash Team Racing Nitro-FueledCrash Team Racing Nitro-Fueled

Relaterade texter

Crash Team Racing Nitro-FueledScore

Crash Team Racing Nitro-Fueled

RECENSION. Skrivet av Johan Jolin

Kart-genren är hetare än någonsin. Mario Kart 8 Deluxe hemsöker än idag försäljningstopplistor, Sonic fick sin egen racing-upplevelse nyligen och nu har Crash och gänget även gett sig ut i tävlingsspåret. Lyckas de köra om sina konkurrenter?Loading next content