Svenska
Gamereactor
nyheter
Crash Bandicoot 4: It's About Time

Crash Bandicoot 4: It's About Time tycks ha sålt i över fem miljoner exemplar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Crash Bandicoots comeback med den officiella fjärde delen var en succé som uppskattades och hyllades av såväl kritiker som spelare. Dock har det minst sagt varit knapphändigt med information om hur spelet presterat försäljningsmässigt, Activision själva har inte redovisat några siffror konstigt nog men nu har vi till slut fått en hint om hur många exemplar som sålts.

Det är X-användaren bogorad222 som med sin skarpa syn snappat upp via Toby Schadts Linkedin-profil att det har sålt i över fem miljoner exemplar. Toby Schadt var i allra högsta grad involverad i Crash Bandicoot 4: It's About Time då han där hade rollen som Design Director så de siffrorna bör rimligtvis stämma.

Huruvida Toys for Bob kommer att göra någon femte del är i dagsläget väldigt oklart, dels har man sagt upp en stor del av personalstyrkan och dels har man ju brutit med Activision och återgått till att bli en indie-studio.

Crash Bandicoot 4: It's About Time
Fem miljoner exemplar är inte illa pinkat ändå.

Relaterade texter

Crash Bandicoot 4: It's About TimeScore

Crash Bandicoot 4: It's About Time

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Chefredaktör Hegevall har tillbringat en vecka med Naughty Dogs brandgula pungräv och även fått sällskap av sin son, den snart sex år gamla Frank som mycket hellre tillbringar tid med Super MarioLoading next content