Svenska
Gamereactor
nyheter
Cobra Kai

Cobra Kai-trailer bekräftar 6:e och sista säsongen

Netflix säger att det blir den största och bästa hittills. Vi får till och med höra att det finns fler historier att berätta i universum...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Karate Kid fyller 40 år under 2024, så många hade hoppats att vi snart skulle få nyheter om en sjätte säsong av Cobra Kai för att markera tillfället. Och... vi har nu goda och dåliga nyheter.

Låt oss börja med de goda: Netflix har gett oss en ny trailer som bekräftar att Cobra Kai får en sjätte säsong på streaming-tjänsten. Den dåliga nyheten är dock att det blir den sista. Daniel LaRussos och Johnny Lawrence historia går alltså mot sitt slut, men det utlovas att det blir den största och bästa säsongen hittills, så det är ju lite tröst ändå.

Dessutom har skaparna Josh Heald, Jon Hurwitz och Hayden Schlossberg skrivit ett avskedsbrev (tweeten nedan), där det antyds att fans av detta universum eventuellt har mer att se fram emot efter Cobra Kais sjätte säsong:

"Den här fanskaran är den BÄSTA på planeten och vi hoppas kunna berätta fler Karate Kid-historier för dig i sinom tid. För som vi alla vet dör Cobra Kai aldrig."

HQ

Cobra Kai

Relaterade texterLoading next content