Svenska
Gamereactor
esports
Halo Infinite

Cloud9 har släppt sin Halo-lista

Alla fyra medlemmarna och huvudtränaren kommer att vara fria att leta efter positioner någon annanstans.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I en ganska överraskande förändring av händelserna, särskilt med tanke på att det var ett av de bättre lagen under säsongen 2022 och också är ett partnerat Halo Championship Series lag för 2023 och därefter, har Cloud9 meddelat att det har släppt hela sitt Halo Infinite laguppställning.

Detta beslut innebär att alla fyra medlemmarna (Adam "Bound" Gray, Kevin "Eco" Smith, Zane "Penguin" Hearon och Braedon "StelluR" Boettcher) och huvudtränaren Emanuel "Hoaxer" Lovejoy är fria att leta efter positioner någon annanstans för 2023.

När det gäller vem Cloud9 tittar på som ersättare för sitt lag på väg in i 2023 har det ännu inte klargjorts, men utan tvekan är detta något som e-sportorganisationen kommer att kommunicera relativt snart.

Halo Infinite

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content