Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Vanguard

Call of Duty: Vanguard har sålt 30 miljoner exemplar

Det må vara en av seriens mest utskällda delar, men det har inte hindrat spelet från att sälja ohyggligt väl...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Call of Duty: Vanguard möttes av ganska blandad kritik vid premiären och inte heller communityt var särskilt övertygade med massor av kritik mot hur lättvindigt och felaktigt andra världskriget skildrades, medan andra var upprörda över att det var alldeles för "woke" och ytterligare andra över den ologiskt hoppiga storyn.

Initialt verkade det inte sälja särskilt bra och Activision själva skrev i en rapport att spelets "World War II setting didn't resonate with some of our community and we didn't deliver as much innovation in the premium game as we would have liked". Men sedan dess verkar det ändå ha tuffat på bra, för nu avslöjar en före detta social media strategist för Activision Blizzard på sin LinkedIn att spelet sålde "30 million copies".

En rimlig gissning är att det andra världskrigs-tema som Activision Blizzard initialt beskyllde för uteblivna framgångar ändå fått Call of Duty: Vanguard att sticka ut från mängden och att det fortsatt ticka på under lång tid - även om det gick trögt i början.

Call of Duty: Vanguard
Vad tyckte du om Call of Duty: Vanguard?

Relaterade texterLoading next content