Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

Call of Duty League har nu helt lämnat Europa

London Royal Ravens har bytt namn och flyttat till Carolina.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Activision verkar ha en enorm utmaning med att engagera europeisk publik med Call of Duty League, åtminstone är det vad rebrands och teamrörelser verkar föreslå.

Efter att Paris Legion flyttade till Las Vegas inför starten av förra säsongen har London Royal Ravens nu också lämnat Europa och flyttar istället till USA, för att nu bli kända som Carolina Royal Ravens.

Det är lite av en konstig ommärkning eftersom laget var känt som Royal Ravens på grund av att det var baserat i värdstaden för den brittiska monarkin och på grund av historien som är knuten till brittiska kungligheter och korparna som bor i Tower of London. Nu behåller laget Royal-delen eftersom det flyttar till Carolina, som också betraktas som Queen City, men när det gäller Ravens-delen känns det som att gripa efter halmstrån lite nu.

"Vi är glada att kunna meddela att vi tar våra kungliga vingar till Queen City, Charlotte, NC. Nästa kapitel i Royal Ravens kommer att drivas av Carolinas energi, kultur och motståndskraft.

"Vi vill tacka alla våra London-fans. Från att vara värd för den allra första CDL Major för dig 2020 till just detta ögonblick är din passion för vårt team och de spel vi har spelat oöverträffad. Vi kommer alltid att vara tacksamma för de fyra år vi tillbringade med att flagga för Storbritannien och det stöd ni gav oss.

"Från Storbritannien till Queen City, vi är alla Royal Ravens".

Vad tycker du om denna omprofilering?

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterade texterLoading next content