Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

CadiaN ersätter Heroic i BLAST Premier: Fall Final

En sista dans.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tidigare denna månad meddelade den nordiska e-sportorganisationen Heroic sitt beslut att bänka Casper "cadiaN" Møller från sitt huvudlag Counter-Strike, men med en samling stora evenemang som äger rum under de sista månaderna av 2023, och eftersom laget fortfarande letar efter en permanent ersättare för cadiaN, Heroic har meddelat att han kommer att återvända till den aktiva line-upen för att tävla i BLAST Premier: Fall Final.

CadiaN ska ha tagits bort från laget på grund av att Martin "stavn" Lund och Jakob "jabbi" Nygaard knuffade bort honom från huvudlistan som en del av en överenskommelse om att paret skulle förlänga sina kontrakt med laget. Men duon förde också kontraktsförhandlingar med rivaliserande organisationer och har sedan dess själva bänkats på grund av trolöshet mot huvudman. Detta innebär att även om Heroic kommer att närvara vid några av årets största evenemang, kommer det att ställa upp med en helt annan lista, om än en med cadiaN tillbaka som en del av huvuduppställningen.

Counter-Strike 2

Relaterade texter

5
Counter-Strike 2Score

Counter-Strike 2

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har fortsatt att desarmera bomber, räddat gisslan och köpt hutlösa mängder vapen i denna uppföljare till det klassiska Counter-Strike...Loading next content