Svenska

Varför är er hemsida så dålig?

Hej!

Jag menar inte att skälla er eller hur man ska säga men jag bara undrar varför er hemsida är så fruktansvärt dålig och direkt ogästvänlig?, jag tror knappast att jag behöver dra upp några större exempel för jag misstänker att ni vet själva precis hur problematiskt er hemsida är.

Själv så stör jag mig på att jag varje gång måste logga in manuellt genom att skriva in lösenord och användarnamn fastän jag har valt att spara det och till och med använder mig av Googles sparfunktion, men likväl så fungerar det inte.

Är det Gamez Publishing som är snåla eller något?, jag vill inte jämföra design jämte andra konkurrerande speltidningar/hemsidor men dom fungerar åtminstone som dom ska och man får inte påträngande reklam upptryckt i ansiktet hela tiden, jag försöker att undvika använda Ublock Origin men er hemsida gör verkligen inte det lätt.

Jag har funderat på att blogga här på er hemsida men lusten faller tyvärr bort på grund av hur hemsidan fungerar, eller rättare sagt inte fungerar.

Ber om ursäkt om detta läses som en massa gnäll, men jag har alltid gillat Gamereactor och har följt tidningen/hemsidan under en massa år och tycker det är tråkigt hur det har blivit.

Svar

Förstår vad du menar och tackar för ditt detaljerade brev. Utvecklingen av hemsidan som sådan står danskarna för till 100% idag och är inget som jag eller mitt team direkt kan påverka. Hoppas att vi kan bli bättre det kommande året och att du känner för att blogga, då. Trevlig sommar.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev