Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska

Sommaren är överlägsen

Mäki och Petter har ju som bekant hyllat vintern i sina bloggar och det kan jag till viss del förstå, däruppe i de norrländska skogarna blir det ju riktig vinter som håller i sig runt 11 månader om året. Har jag hört. Nog har vintern sin charm, men för min del räcker det med kanske 2-3 veckor av den varan på sin höjd, jag är en mycket värmekrävande individ och lider till största delen under det halvår av mörker som man årligen får ta sig igenom här nere på den bohuslänska kusten. 

Sommaren är därmed helt överlägsen för egen del, när temperaturen drar upp mot 25 grader, när allting är grönt och härligt och jag kan gå runt i short och linne dygnet runt... Då mår jag som allra bäst. Blir värmen lite för mycket så kastar man sig bara i havet eller i sjön och så är problemet löst och så hade jag gladeligen haft det året om. Sommaren kommer ju med annat trevlig också som till exempel ormar och det blir många promenader uppe vid ängarna och i skogarna letandes efter i första hand huggorm. Trevligt att se snokar med men huggormarna och jag har ett speciellt förhållande. Fantastiska små varelser som jag aldrig lär få nog av. Insekter och spindlar som de flesta verkar avsky är också något jag uppskattar, förutom mygg och knott förstås. Dessa små as kan dra långt åt helvete, eller åtminstone långt bort från mig. Som tur är har vi inte alltför mycket av den varan här nere. 

Framåt kvällarna så avrundar man med något kallt att dricka på antingen uteplatsen eller nere vid klipporna vid havet medans solen sakta går ner över viken. Sommaren är överlägsen, enda nackdelen är att den är så satans kort. 

Sommaren är överlägsen

Solnedgång över Ljungskileviken...

HQ