Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Vi testar Xiaomi Mi smartfläktar

Vi testar Xiaomi Mi smartfläktar

Sommarvärmen är här med besked, och vad bättre än att kyla ner sig med några fläskiga fläktar? Vi tog tillfället i akt och snackade med Xiaomi som skickat över tre av deras smart-fläktar som just nu går för fulla muggar och gör tillvaron en smula mer dräglig här hemma. Ja jag tillhör de där gubbarna som föredrar en lite brisigare, svalare tillvaro i skugga framför att bli levande stekt i hetta och sol. 

Mycket imponerad hittills, tystgående och med bra tryck samt vettiga inställningsmöjligheter. App-kontrollerna är dessutom något jag verkligen inte trodde jag skulle bli så förälsklad i som jag blivit. Men att kunna ligga på soffan och via mobilen reglera om luftflödet, ja det är ta mig tusan guldkant i tillvaron. Håll utkik efter min svalkande recension de kommande dagarna! Vill ni kan ni även spana in fläktarna på Mistore-hemsidan!

Vad använder du hemma, fläktar eller AC?

HQ