Svenska
Blog
Det är skottpengar på gamle Hegevall

Det är skottpengar på gamle Hegevall

Skrivet av Petter den 7 december 2022 kl 18:43

Bounties i Call of Duty: Warzone 2.0 är spännande, en rolig grej, men ack så satans irriterande när man hamnar där själv och markeras med tre röda pluppar. Jag, som värdelös rookie, har klarat mig väl undan det där fram till igår då jag bara hann landa i den sydvästra utkanten av Al Mazrah innan de tre röda plupparna dök upp på skärmen. "You have been marked as a bounty, get to safety". Jo-hejdu... Paniken satte in direkt och medan mina medsoldater rushkutade därifrån likt avhyvlingar, beslutade jag mig, mot bättre vetande, för att sätta mig i ett hörn och vänta. Jag vet ju att det i grunden bara är korkat eftersom man som "bounty" markeras ut på kartan med en röd markör, men jag tänkte lite såhär; Är ju hajmat oavsett, lika bra att försöka barrikadera sig och brassa ned så många jag kan innan jag hamnar i Gulag.

Så! Jag rushade in i ett litet ljusbrunt hus, plocka på mig alla vapen jag kunde hitta (vilket lyckligtvis var en hel del, inklusive en Sakin MG38 med 60 bulor och en skyddsväst med plats för tre plåtar. Jag stoppade in plåtarna, laddade min MG och backa in i en liten skrubb på övre våningen, stängde dörren efter mig och lade mig ned på golvet med pipan riktad mot dörren. En minut senare hörde jag hur tre motspelare klampade in i huset (på nedervåningen) och när en av dem vrålade "Where are you hiding, you little cunt!" visste jag dessutom att de var britter. Alla tre. Adrenalinpåslaget när dessa scenarion utspelar sig är verkligen ingen lek. Jag svettades i händerna som en dåre och hörde min egen puls när de tre britterna började leta sig upp på övervåningen.

När dörren till min gömställe-skrubb vräktes upp var det två av dem som stod rakt framför mig medan den tredje stod längre in i rummet med ryggen vänd mot mig. Jag öppnade naturligtvis eld och lät MG38:an sjunga. Ett par ynka sekunder senare var alla tre skateskjutna och låg på golvet och kröp. Jag hade tur. Hur mycket tur som helst, och det var då (som så ofta) som tonläget byttes ut.

"Wait! Wait! Wait! Hold on a sec! Hi buddey... Everything good?"

Jag: Yes! Now it is...

"You want to join us?"

Jag: "No thanks"

"Could you consider letting us all go?"

Jag: "Sorry"

BAM-BAM-BAM-BAM-BAM! Det sprutade blod ur alla tre medan deras utrustning flög runt som konfetti i köket där på övervåningen men min glädje blev minst sagt kortfattad då deras trupps fjärde-man dök upp på balkongen utanför och brassade mig i ryggen med en SMG. Trist, men samtidigt ett sånt där spelminne som jag sent kommer att glömma. 😂

 

Tales From Al Mazrah:

Pizzabaserad rasism

Dåraktig offensiv

Toaletthäng

HQ