Svenska
Blog
Så kan 343 Industries fixa Halo Infinite (för mig)

Så kan 343 Industries fixa Halo Infinite (för mig)

Skrivet av Petter den 30 maj 2022 kl 20:36

Igår blåste man ut en patch som alltså lagar det man pajade med Lone Wolves. Att det tagit veckor att återinföra Skill Jumps och lagat BR-puffran känns bisart. Det borde studion gjort dagen efter Season 2-släppet, kan jag tycka. Men ja, bättre sent än aldrig. Kommer jag att plocka upp det igen i och med detta? Nej. Vad krävs för att jag ska göra det? Låt mig berätta.

• Addera en knapp för att stänga av skins och annat gorm

Jag vill inte se Spartans med kattöron eller ljusblå kjolar. Eller neongröna gevär, eller ridstövlar med ljusrosa sporrar på. Låt mig stänga av den skiten i multiplayer med en enkel knapptryckning (som det fungerar i MCC). Pleeeeeeeeeaaaaaase.

• Stoppa in Master Chief för helvette

Att man i multiplayer inte kan välja Fanjunkare John-117:s Mjolnir-rustning från Halo Infinite (SP) är bisarrt. Det är så jag vill se ut i spelet. Bara. Det är så jag tycker att alla ska se ut. Bara.

• In med Forge nu...

Med tanke på hur extremt lite nytt innehåll 343 lyckats klämma ur sig sedan november förra året är det verkligen dags för Forge nu, så att spelarna själva kan skapa sitt eget innehåll.

• In med klassiska banor

Med tanke på att 343 Industries fick 12 hela månader (!) extra på sig med spelet borde det funnits minst 12 stycken klassiska Halo MP-banor med från start. Minst! Gulch, Creek, Midship, Haven, Impact, Hang 'Em, Exile, Guardian, Ascension, Zanzibar, Lockout, The Pit, Sidewinder. Att haft 5-6 personer av 780 totalt som under 2-3 månader fram till fjolårsreleasen av Infinite pilla på med nyversioner av dessa klassiker borde ha varit en absolut ultrabaggis kan jag tycka.

• In med äkta Battle royale

Last Spartan Standing är som en illa genomförd halvmesyr, enligt mig. Som att någon försööökt göra BR men fegat ur halvvägs. In med en gigantisk bana inspirerad av Blood Gulch och in med 100 Spartans som hoppar från samma skepp samtidigt och låt alla mosa på fritt.

Om detta görs, kommer jag att återvända. Inte förr. Hur känner du?

HQ