Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Under ytan med Cameron

Under ytan med Cameron

Skrivet av Petter den 28 november 2022 kl 10:53

Avatar 2: The Way of Water är väldigt snart här nu, efter 12 års väntan. 14:e december är det dags och inför det dyker det upp gott om förhandsmaterial som ökar hypen markant. En av de filmer som jag sett som jag gillar mest inför biopremiären är en djupdykning i dokumentärform om hur Jim Cameron förälskade sig i havet och idag är Hollywoods absolut främsta på att filma under vatten. Kika här: Go!

HQ
Crystal Dynamics mångåriga historia...

Crystal Dynamics mångåriga historia...

Skrivet av Petter den 28 november 2022 kl 10:46

Från Gex till Legacy of Kain, till Soul Reaver vidare till Tomb Raider och beeeeyond! Crystal Dynamics är en väldigt gammal, rutinerad, hyllad spelstudio och i den senaste dokumentären från Noclip har de besökt studion för att berätta hela deras historia. Intressant och välgjort, som alltid. Go!

Vilken kärra, Ferrari!

Vilken kärra, Ferrari!

Skrivet av Petter den 27 november 2022 kl 21:53

Vision GT i Gran Turismo har sedan starten varit ett riktigt roligt projekt. Lyckat. Fränt. Flera stora sportbilsmakare som Aston, McLaren, Porsche och Bugatti har designat fantasimaskiner som stoppats in i Gran Turismo och nu är det då äntligen Ferraris tur. Ferrari Vision GT är läcker. Väldigt snygg. En av de snyggaste Vision-bilarna. Helt klart.

CarX Street är ett Underground 2 till Iphone

CarX Street är ett Underground 2 till Iphone

Skrivet av Petter den 27 november 2022 kl 16:34

CarX Drift har  jag spelat en del. Roligt. Ganska lyckat. CarX Street har försenats i flertalet omgångar och varit på gång under snart tre år nu, och ja... Det släpptes i fredags och jag har spelat en del. Påminner väldigt mycket om Need for Speed: Underground 2 med mindra karaktär, mindre identitet. Jag kör omkring i en öppen, japansk hittepå-stad och jagar andra street racers i min fula gamla Civic (som dock är sinnessjukt trimmad vid det härt laget, en riktig dräparsleeper). Skoj, är det. Snyggt också. Recensionen dyker upp under morgondagen.

Ikea klår Noble Chairs...

Ikea klår Noble Chairs...

Skrivet av Petter den 27 november 2022 kl 16:29

Det hade jag såklart aldrig trott. Inte för mitt liv. Men efter att ha tillbringat fyra dagar i en Noble Elite är jag tillbaka i min Ikea Marcus, som är den bättre stolen. Bisarrt nog. Nu är ju jag en väldigt speciall kund här, med tanke på att jag har särskilda behov på grund av 32 stycken titanskruvar i ländryggen, och jag säger absolut inte att Noble Chairs är dåliga kontorsstolar, men jag säger att Ikea Marcus är bättre. Ungefär likvärdig byggkvalitet (mycket bättre kvalitet på armstöden som är helt i metall på Ikeas stol samt klart mer behagligt ryggstöd), bättre ergonomi (särskilt under längre stunder) och en bra bit under halva priset. Sweden... Wins.