Svenska
Blog
Lando Norris, Carlos Sainz & George Russell - Wow!

Lando Norris, Carlos Sainz & George Russell - Wow!

Det regnblöta Sochi levererade chockerande nog ett riktigt spännande kval och gav oss årets antagligen fräschaste startfält inför morgondagens race! Lando Norris, Carlos Sainz och George Russell, wow. Det har sagts förr men jag säger det igen, inget jämnar ut fältet lika mycket som en rejäl dos regnvatten. Makalöst bra jobbat och George mer än någon annan visar verkligen formen och lyckas trolla fram icke-existerande hästkrafter från Williams-bilen. 

Helgens stora kalkon är helt klart Mercedes, de såg så starka ut under fredagens övningsrundor och historiskt har ju framför allt Bottas varit fenomenal i Sochi. Men icke. Fjärde respektive sjundeplats i startfältet imorgon är ren katastrof och är det dessutom fortsatt blött under loppet på söndag så kommer det helt klart vara fortsatt kämpigt för silverpilarna. Nej hoppas nu att Lando bibehåller sin ledning och klipper den 1:a-plats han så väl förtjänar. 

Red Bull då? Jo även dom har en väldigt spännande söndag framför sig med Max som startar sist på grund av motorbytet och Sergio som tyvärr även idag underpresterade rejält. Trodde aldrig att jag skulle säga det men vi kanske, kanske faktiskt kommer få ett intressant och spännande race i det normalt så otroligt tråkiga och identitetslösa Sochi. Imorgon är det fullt ös, plattan i mattan och är omöjligt taggad inför loppet, wow. Vem tror och hoppas du kommer att vinna under morgondagen?

HQ