Svenska
Blog
Mina tre mest efterlängtade spel

Mina tre mest efterlängtade spel

Är det något många av er kan relatera till så torde det vara speltorkan som uppstår under sommaren. Förutsatt att man inte redan har en enorm spelkatalog att ta sig igenom, förstås. För egen del har jag lyckats sysselsätta mig någorlunda tack vare The Last of Us: Part I, Steelrising och Dead by Daylight, men jag har ändå ett par titlar jag ser fram emot. Jag tänkte därför snabbt berätta om de tre spel jag ser fram emot mest just nu. Observera att jag endast nämner spel som har ett lanseringsdatum!

(3) The Callisto Protocol

Jag älskar Dead Space något oerhört och när jag först såg det första livstecknet av The Callisto Protocol var jag mer än nöjd. Äntligen får vi chansen att återvända till en kuslig rymdatmosfär med läbbiga fiender toppat med rejäla mängder blod. Detta ser verkligen ut att vara hur bra som helst, och jag läntar till december.

(2) Midnight Suns

Det är högst olyckligt att såväl The Callisto Protocol och Midnight Suns släpps på precis samma datum, och jag vet att jag inte kommer ha tid att spela dem båda. Sett till kvalitet ser föregående spel betydligt bättre ut men eftersom jag älskar Marvel och gillar Xcom-liknande spel, kan jag inte ignorera det här. Jag vill spela det nu.

(1) God of War Ragnarök

God of War var troligen ett av de absolut bästa spelen som släpptes till Playstation 4. Vad Santa Monica Studio åstadkom med denna nystart för Kratos var helt enkelt magnifik vilket helt enkelt gör det omöjligt att inte svettas av tanken att lanseringen av uppföljaren snart är här. Jag måste ha det. Nu.

HQ