Svenska
Blog

Tipsa mig om bra spel

Skrivet av Jonas den 11 maj 2022 kl 02:27

Som jag skrivit om tidigare ska jag i sommar åka till Florida och blir borta knappt tre veckor. Jag har ju redan frågat er om bra lektyr och fått fina tips, vilket renderade tre inköp som jag hoppas ska underhålla på semester. Men... min Switch ska ju såklart med också.

Och på resor spelar jag nästan uteslutande lite mindre singleplayer-titlar. Jag upplever att de är bäst lämpade för kortare spelstunder. Det behöver absolut inte vara indies, men jag har exempelvis lirat SteamWorld-titlarna, The Touryst och Armello - och det är denna typ av spel jag vill ha. Jag vet att jag har förmånen att jobba med spel, men mitt dygn har bara 24 timmar som alla andras, och jag hinner absolut inte lira allt.

Så, min fråga till dig blir nu om du kan tipsa mig om dina favoriter till Switch? Jag är alltså inte ute efter spel som Super Mario Odyssey eller senaste Kirby-äventyret. Sådant är jag givetvis redan bekant med. Jag vill veta om du har något singleplayer-guldkorn till Switch jag kan tänkas ha missat, som jag faktiskt borde avnjuta på semestern. Stort tack på förhand!

Tipsa mig om bra spel

Gamereactors goa läsare har redan fixat bra läsning åt mig, men kan jag även få ett speltips eller två till Switch?

HQ