Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 4

Black Ops 4: Operation Apocalypse Z utannonserat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den uppmärksamme Call of Duty: Black Ops 4-spelaren har säkert noterat små förändringar på den största Blackout-banan, senaste tiden. Med blod, utbrunna bilar och andra föremål, har det varit uppenbart att Treyarch värmer upp inför något nytillskott. Och nu har just detta utannonserats.

Det handlar om en ny expansion kallad Operation Apocalypse Z, vilken du kommer kunna ladda ner till Playstation 4 under dagen. När du kollar trailern nedan, står det snabbt klart varför expansionen heter som den gör. Vi kan helt enkelt se fram emot en ny sorts odöda, kallade Pandemic. Dessa är extra svårare och kan även ta sig igenom dörrar och liknande.

Dessutom kommer vi nu äntligen få spela som Reaper i multiplayer, och därmed också chansen att löpa amok med Scythen. Utöver det kan vi återigen se fram emot Sticks and Stones igen. När det kommer till Zombies, så får vi en ny version av Nuketown som är fyra gånger så stor som originalet... och Danny Trejo är tillbaka.

Detta och mycket annat kan du läsa mer om på denna länk, och med detta sagt tycker vi att du nu ska spana in trailern här nedan. Spelar du fortfarande Call of Duty: Black Ops 4, om inte så undrar vi såklart varför?

HQ
Call of Duty: Black Ops 4
Call of Duty: Black Ops 4
Call of Duty: Black Ops 4

Relaterade texter

0
Eunited vann 2019 CWL Finals

Eunited vann 2019 CWL Finals

ESPORT-TEXTER. Skrivet av Jonas Mäki

Första CWL-finalen har nu avsluts i Miami där deltagarna slogs om $1,25 miljoner. Eunited och Gen.G möttes där och förstnämnda segrade alltså i slutändan, och det var...Loading next content