Svenska
Gamereactor
nyheter
Big Mouth

Big Mouth avslutas i och med säsong åtta

Vi har alltså två säsonger kvar att se fram emot. Spinoff-serien Human Resources ska i sin tur avslutas med den kommande säsong 2...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är väldigt få Netflix-serier som lever tillräckligt länge för att ens nå en åttonde säsong, men den animerade Big Mouth har lyckats med den bedriften. Som Deadline rapporterar har serien förnyats för en åttonde och sista säsong, allt inför att seriens sjunde säsong har premiär senare detta år.

Säsong åtta av Big Mouth släpps vid ett ännu ej fastslaget datum år 2024 och avslutar denna era av animerade serier på Netflix, detta eftersom streaming-företaget också meddelar att spinoff-serien Human Resources avslutas med den kommande andra säsongen som också är planerad till i år.

Som framgår av rapporten från Deadline har seriens skapare och tillika röst för många av dess karaktärer, Nick Kroll, slagit fast:

"If you would have told adolescent Nick Kroll and Andrew Goldberg that middle school would take eight years to finish, they would have been like, 'Yeah, that sounds about right. This seems like it will never end.'"

De exakta lanseringsdatumen för säsong sju av Big Mouth och säsong två av Human Resources har ännu inte spikats av Netflix.

Big Mouth

Relaterade texterLoading next content