Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Bevisa din Fallout-kunskap och vinn tokläcker Fallout PC från NZXT

Var med i hypen kring Bethesdas rollspelsserie genom att delta i tävlingen om att vinna en specialbyggd dator...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Fallout är det stora samtalsämnet nuförtiden. Efter premiären av Amazons Prime Video första säsong av spelfilmstolkningen av Bethesdas rollspelsserie har världen gått in i Fallout-läge, där Fallout 4 och Fallout 76 slagit rekord och serien redan är en av de största succéerna någonsin på plattformen.

HQ

Det råder ingen tvekan om att denna trend återupplivat kärleken till allt som rör Fallout, något vi själva också kan intyga. Om du känner igen dig och vill bevisa hur mycket du vet och hur djup din förståelse för den ikoniska och postapokalyptiska serien är, delta då i vår tävling för att vinna en skräddarsydddator skapad av de begåvade människorna hos NZXT.

Datorn är en Fallout-stylad NZXT H6 Flow designad POPeART, med kablar i samma färgprofil. Den här enheten är dock inte bara vacker att titta på, eftersom den är fullpackad med kraftfull hårdvara inklusive en AMD Ryzen 7 7700X CPU, en AMD Sapphire Radeon RX 7800XT GPU, 32 GB Kingston Fury Beast RGB 6000MHz DDR5 RAM och stöds av NZXT:s kylning, moderkort och nätaggregat tillsammans med 1 TB Western Digital Black SSD-utrymme.

Gamereactors läsare i Norden kan delta i tävlingen genom att helt enkelt svara på de två frågorna nedan. Tävlingen kommer pågå i 14 dagar och en vinnare dras omedelbart efter att tävlingen avslutats.

Fallout (Amazon)

Relaterade texterLoading next content