Svenska
Gamereactor
lifestyle
Fallout (Amazon)

Bethesda avslöjar en ny Pip-Boy-replika inspirerad av TV-serien Fallout

Få din egen Pip-Boy för $200.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Bethesda har gjort en replika av Pip-Boy tidigare, men den var inte direkt så bra. Visst, du fick den till ett lägre pris än den nuvarande modellen, men fans av Fallout är mycket mer benägna att bli imponerade av denna formgjutna replika.

Tyvärr verkar det inte som att den här metallversionen av Pip-Boy kommer att kunna snäppa fast på din arm. Den fungerar som en väckarklocka, men det verkar som om den är bäst lämpad för att stanna på sitt displayställ. Till stor del beror detta på att den designades för att passa armen på Ella Purnell, som spelade Lucy i Fallout-serien. Det finns vaddering och plats för en större arm, men det är inte en one size fits all-typ av affär.

Du kan kolla in den här replikamodellen här, där du kan förbeställa din egen Pip-Boy för 200 dollar. Det finns några coola funktioner, som en inbyggd uppslukande skärm, några animationer och radioklipp från showen och en lömsk laddningskabelport placerad på toppen. Om du beställer en av dessa bad boys kanske du får vänta ett tag, eftersom de inte kommer förrän i februari nästa år.

Fallout (Amazon)
Detta är en annons:

Relaterade texterLoading next content