Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 3

Berätta varför du och en vän ska till Call of Duty® XP 2016 i USA

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Uppdatering: Vi har utökat möjligheterna för att delta!

Vinn en resa till Call of Duty XP 2016 i Los Angeles med en vän med flyg och lyxhotell betalt - allt du behöver göra är att lämna en kommentar i denna nyhet där du berättar varför just du är rätt Call of Duty-fan för att skickas iväg.

Ser du fram emot releasen av Call of Duty: Infinite Warfare i november så mycket att det kliar i fingrarna? Det kan vi lyckligtvis hjälpa dig med, för nu har du möjligheten att vinna en resa till Call of Duty XP, som pågår mellan den 2 och 4 september i Los Angeles, för dig och en vän.

Här kommer ni få prova Call of Duty: Infinite Warfare, den nya Zombies-delen, multiplayer i Call of Duty: Modern Warfare Remastered och det fjärde tillägget till Call of Duty: Black Ops 3. Och ja, sedan utspelas världsmästerskapet i Call of Duty också.

Men det slutar inte där, för evenemanget bjuder också på Nuketown-paintballturnering, Zombies-lasertag, flera Call of Duty-upplevelser på Playstation VR och mycket mer.

Är det du som vinner denna gyllene biljett så ingår flygresan, hotellvistelse och biljetter till Call of Duty XP-evenemanget - allt för dig och en vän.

För att delta skall du antingen:
1. Skriv en kommentar i fältet nedan och berätta varför just du är rätt Call of Duty-fan att skicka till Los Angeles.

Eller:

2. Använd Emblem-verktyget i någon av Call of Duty-titlarna (Call of Duty: Black Ops och framåt har denna funktion) för att knåpa ihop ditt mest imponerande emblem. Skicka sedan en bild på din skapelse till [email protected].

Call of Duty: Black Ops 3

Vi ber dig att vänligen läsa informationen under bilden nedan innan du deltar.

Call of Duty: Black Ops 3

Viktig information:
Både du och din vän skall vara minst 18 år för att delta, och tävlingen stängs ner den 3 augusti. Därför är det viktigt att du ansöker om visum till USA i god tid. Ansökningen ska ha godkänts senast 14 dagar innan utresan.

Om du någonsin straffats enligt lag är det viktigt att du själv kontaktar den amerikanska ambassaden och be om utfyllnad av visumet. Ambassaden kan i så fall ta ut en avgift på upp till 585 dollar, beroende på straffet som vinnaren måste betala. Det är den amerikanska regeringen som beslutar om du godkännes för inträde.

Gamereactor är inte ansvarigt för vinnarens eller vinnarens väns personliga tillhörigheter.

Priset inkluderar två betalda flygresor, en förbetald hotellvistelse för två gäster och två biljetter till Call of Duty XP i Los Angeles. Alla andra kostnader täcks inte av Gamereactor.

Relaterade texter

Call of Duty: Black Ops 3Score

Call of Duty: Black Ops 3

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Kommer Activision lyckas ingjuta nytt blod i Call of Duty-serien igen? Ja, vi tror faktiskt det efter att ha avnjutit det nästan oförskämt genomarbetade Call of Duty: Black Ops 3...Loading next content