Svenska
Gamereactor
nyheter
Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon

Bayonetta Origins är inget spel för actionfansen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om vi får tro PlatinumGames själva kommer Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon skilja sig rejält från Umbra-häxans tidigare äventyr. Bayonetta Origins presenterades under The Game Awards 2022 och med sin stiliserade grafik såg det onekligen ut som om det skulle erbjuda något annat än den hack-and-slash de tidigare spelen bestått av. Nu har Supervising director Hideki Kamiya avslöjat mer om spelupplägget och storyn i den kommande titeln.

Något som framgår tydligt av Kamiyas uttalande är att de som inte är bekanta med Bayonetta inte behöver vara rädda för att hoppa in i denna nya upplevelse. Kamiya säger bland annat att Bayonetta Origins förhoppningsvis kommer vara ett bra spel för dem som "may not be comfortable with action games... or even players who are unfamiliar with the Bayonetta series".

Kamiya avslöjade också att det kommer finnas en sekundär huvudperson i äventyret i form av demonen Cheshire. Tillsammans kommer Cheshire och den yngre versionen av Bayonetta Cereza ta spelarna genom ett märkligt äventyr när Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon släpps till Switch i mars.

HQ
Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon

Relaterade texter



Loading next content