Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 3

Battlefield 3: Aftermath-detaljer

Lär dig mer om DLC-paketet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nästa DLC-paket som svenska Digital Illusions kommer släppa till Battlefield 3 heter ju som bekant Armored Kill och kommer att fokusera på fordonsstrider. Men efter det är det dags för Aftermath-paketet och nu har vi fått de första detaljerna kring vad vi kan förvänta oss.

Fyra nya banor, både civila och militära fordon som modifierats tungt för att passa in i den nya miljön. Aftermath kommer nämligen att utspela sig i och kring Irans huvudstad Teheran efter jordskalvet som skedde där under singleplayerkampanjen. Det utlovas massor av damm, spillror och skrot runt om i miljöerna och det ska påverka hur spelaren tar sig fram.

Förutom detta kommer vi såklart få nya assignments, achievements, dog tags och ett splitter nytt spelläge som än så länge är hemligt. Exakt när lansering kommer ske är inte utannonserat, men det lär bli under hösten.

Battlefield 3

Relaterade texter

Battlefield 3 (konsol)Score

Battlefield 3 (konsol)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter att ha charmats av Dice krigsföring i PC-versionen av Battlefield 3 har nu turen kommit till konsolerna. Jonas Mäki har testat om det fortfarande lika roligt...

Battlefield 3Score

Battlefield 3

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter sex långa år är det äntligen dags för Battlefield 3. Vi har klarat kampanjen, spelat co-op och bedrivit krig online för att ta reda på om Call of Dutys dagar är räknade...Loading next content